HTML

Ostoba filmek

Ezen az blogon az ostoba szörnyes, akció filmekről írt humoros, szarkasztikus leírásim lesznek összegyűjtve, remélem sokak örömére.

Friss topikok

2011.01.04. 20:48 TrashFan

Gyilkosságba Hajszolva-avagy Pista szétcsap az orosz renitensek között

Hejj Pistám! Hol vannak már a régi szép idők, amikor még egyetlen kézmozdulatoddal komplett tereprendezést tudtál összehozni, amivel ráadásul egy rakat rosszarcút is hidegre küldtél. Bizony, a dicső idők elmúltak, de azért van, ami nem változik, nem igaz?
Pistánk annyi minden volt már életében, hogy az elmondhatatlan. Most éppen ilyen nagyon súlyos visszavonultságban él névtelenül egy kis tehénszar szagú településen. ráadásul hihetetlen, de van családja is. Na persze Pistát mindig terrorizálták a gaz genyók, így egy roppant meglepő csavarral már benne is vagyunk a konfliktus kelős közepében. Miszerint is két tehénkérődzés közben értesül róla, hogy a volt feleségét ilyen nagyon durva orosz maffiózók beagresszorkodták, a lánya pedig tovább növeli az államháztartási hiányt a kórházi kosztot dézsmálva.
Pista persze sosem volt az a szerény beszari alak, így azonnal a helyszínre siet, és vad nyomozásba kezd. Csakhogy! Fordulat fordulatot követ, Pista szaglászik akár egy jól fejlett pitbull, és a nagyszerű nyomozás máris eredményt hoz, miután elmegy hozzá a helyi maffia feje. Merthogy, a főnök kölke Pista lányával hentereg. A kölök alighanem valami titkos katonai kísérletek során előállított mutáns, hogy ezt meg meri tenni. Pistánk jelentőségteljesen összehúzza a szemöldökét, aminek hatására mindenki összeomlik és egymást taposva igyekeznek vallomást tenni, hogy éppen hol és mit műveltek az attack folyamán. Mindenki igyekszik a legapróbb részletekre is emlékezni, hogy mondjuk a kertész éppen hány szál pipacsot ültetett át a legjobb minőségű ausztrál birkaszarba.
A fiú ráadásul megkéri Pistát, hogy vigye magával, mert a lány miatt iszonyatos bosszút akar állni. A maffiafőnök apa persze nem ellenkezik, mert úgy is tudja, Pista mellett a kölöknek baja nem eshet. Most aztán már kettesben folytatják a Poirot-i magasságokba emelkedő nyomozást.
A nagy nyomozás hamarosan nem várt fordulatot vesz, mikor Pistánk rájön, hogy a maffiafőnök apa áll az egész mögött. elképesztően nagy fordulat ez kérem! Pista itt kezd bedühödni, mert hiszen azt már megszokta, hogy kb 2 évenként mészárolják le a családját, de azt, hogy a képébe hazudnak, azt nehezen tolerálja!
Pista a remek nyomozás eredményeként kisakkozza azt is, hogy a kórházi kosztot pusztító lánya ismét veszélyben van, és öles tokarengésekkel elindul a kórházba, hogy sérelmeit levezesse. Út közben persze randomszerűen lever jó pár teljesen lényegtelen mellékszereplőt, akik olyan balfaszok voltak, hogy Pista útját keresztezni merték anélkül, hogy egy M1 Abrams tankba ültek volna. Na nem mintha az megvédené őket, csak úgy mondjuk 10 másodpercig is feltarthatnák Pistát.
Pista egy vad rohammal beveszi a kórházat, ahol a gonosz főnök meg az apródjai akarnak gazemberkedni. Na majd Pista lezúzza őket. Vagyis nem. Pistánk annyira eltunyult a tyúkszaros farmon, hogy inkább csak lövöldöz, meg mindenfajta trükköket meg csapdákat épít, mint Meggájver. Pistánk így aztán nekiindul, és nagyon komoly akciót vezet le, ahol persze végén a főmaffiózó sem kerülheti el a sorsát. Rejtélyesen félhomályos a bunyó, szart sem látunk, de azért ne legyen kétségünk afelől, hogy Pista lezúzza a csávót a szokásos módon. Azaz össze-vissza dobálja, a csávó ősei közt meg ilyen bumerángok lehetnek, mert mindig visszatér egy újabb tasliért. Pistánk nem akar csalódást okozni, és addig püföli, amíg mozog. Ezzel szerencsésen megmenti a lányát, felszámolja a komplett orosz maffiát, és még kitudja mennyi, az emberiség létét fenyegető problémát.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ostobafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr592561017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása