HTML

Ostoba filmek

Ezen az blogon az ostoba szörnyes, akció filmekről írt humoros, szarkasztikus leírásim lesznek összegyűjtve, remélem sokak örömére.

Friss topikok

2011.04.21. 01:58 TrashFan

USA Ninja-avagy a zseniális nyitójelenet a hordozható trambulinnal

Azt hiszem ehhez a videóhoz sem kell sok kommentár. Lenyűgözően zseniális, milyen találékonyak ezek a ninják.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ostobafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr842844021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

00722kiss 2011.09.23. 12:03:20

hát szerintem ez a USA Ninja nem lett jó film,alig van benne véres jelenet,inkább megnézek egy Sam Firstenberg rendezte Sho Kosugi filmet,vagy az amerikai ninját,mert azokba legalább van véres jelenet,szóval nekem ez a film valahogy nem jött be,hiába szeretem a ninjás filmeket.egyébként tökéletesen egyet értek a véleményeiddel,az oldal is nagyon jó,igaz van pár videó,amit nem lehet megnézni,de attól még a poénjaid is jók.remélem,fogsz még ilyen filmelemzéseket csinálni,és ha kérhetlek,legyen több ninjás és cápás film bemutató meg jó poénok,mert eszméletlenül szuperül írod le véleményeidet.amúgy mikor írod a következő filmkritikát?mert az előzőeket már mind elolvastam.
süti beállítások módosítása