HTML

Ostoba filmek

Ezen az blogon az ostoba szörnyes, akció filmekről írt humoros, szarkasztikus leírásim lesznek összegyűjtve, remélem sokak örömére.

Friss topikok

2011.02.25. 10:24 TrashFan

Moszkítók-avagy támadnak az óriás gyurmarovarok

No hát, mivel természetesen itt egy nagyon komoly sztorival állunk szemben, a film elején már fel is bukkan a rajzolt ufó, amelyik a Nap felől közelít kis bolygónk felé. Hogy mi a nyavaját keresnek itt az persze nem derül ki, mert hát biztos a CIA letiltotta ennek a közlését. Így aztán nagy zsenialitással rájöhetünk, hogy az idegenek célja pusztán az, hogy lezuhanjanak a békés amerikai választópolgároknál, hogy a vérüket kiszívva ilyen kurva nagy moszkitók tudják terrorizálni a népeket. Szerencsére az idegenek eme bonyolult és összetett terve működik is, mert miután egy ilyen nagyon komoly bűzös mocsárba lezuhannak, már jönnek is a rovarok, hogy akár a hamburgert zabáló amcsik, ők is elhízzanak.                              

Ezek után egy zseniális váltással máris megismerjük a főszereplőket, akik meglátjátok mennyire egyedi karakterek. No először is itt van a tudós csajszi. Lehet kb 25 éves, de nagyon komoly szaktekintély máris, de azért nem tudja beazonosítani azt a nyavajás rovart, amit elcsap ő meg a kemény pasija (number 2 főszereplő) az autójukkal. Ez egy nagyon szép jelenet, mert láthatjuk az óriássá nőtt rovarokat, meg a főszereplőink ilyen nagyon komoly dünnyögéseket meg hümmögéseket tudnak előadni. Ja, és a rovar kiluggatta az autó hűtőjét, így már meg is van a probléma, ami hőseinket arra kényszeríti, hogy felvegyék majd a harcot a rohamozó rovarokkal.Szegények.                                                                                                      

Na aztán itt a másik főszereplő, a hidrokefár idióta parkőr, akinek a főnöke azt a feladatot adja, hogy a kis moszkitók ellen a kempinget fújja be. Hidrokefár barátunk erre egy olyan komoly gázosítást mutat be, amihez képest a németek Ypres-i gáztámadása móka és kacagás volt. Kő keményen gázosít.Aztán itt van a néger tudós is, aki egy ilyen nagyon komoly zizegő-csipogó bizgentyű műszerrel a lezuhant meteort keresi. A balfasz nem tudja, hogy űrhajó és nem meteor zuhant le.Na ez a kis dzsiájdzsó csapat összeverődik miután az óriás moszkitók megöltek mindenkit a környéken, hogy ők majd megmutatják, hogy a kemény amerikai választópolgárokat nem lehet csak úgy terrorizálni.                                                                                            

Lenyúlnak egy ilyen komoly lakóautót és máris beindul az üldözéses jelenet. Hőseink menekülnek, a rovarok meg nagyon komolyan üldözőbe veszik őket. Iszonyatos dráma és feszültség uralkodik ezekben a jelenetekben, ha nem lenne az ágyam mellett egy nagyon komoly defibrillátor, nem is mertem volna végignézni.                                                Kis csapatunk tovább bővül két nagyon komoly bűnözővel, akiknek kb annyi eszük van, mint egy jól fejlett tál rizsnek. Mindenesetre csatlakoznak hőseinkhez, és miután az ifjabbik bűnözőt nagyon csúnyán kiszívja az egyik ilyen moszkitó, az öregebb ilyen mindenféle szent esküt tesz, hogy mostantól a bűnöző és gyilkoló vágyait a rovarok ellen fordítja. Itt sikeresen rájönnek, hogy ezek a rovarok nem csak a vérszívás, hanem maga az ölés öröme miatt gyilkolnak. Hiába, ezek a rovarok már csak ilyenek, született Dahmer az összes jószág.                                                                                         

Néger barátunk meg azt hitte, hogy olyan jól vezet, mint Schumi, de a balfasz tévedett, így aztán sikeresen felborul a járgánnyal, és máris egy újabb cizellált jelenetben találjuk magunkat. Hőseink egy ilyen nagyon komoly csőrendszerbe bújnak el, de a genya rovarokat ezzel nem lehet ám átverni, mert, hogy utánuk mennek. Itt egy nagyon komoly ostrom jelenet zajlik le, amihez képest annak idején Eger ostroma smafu volt. Hőseink a néger Dobó kapitány vezérletével kitartanak.                                                     

Miután megvirrad, bemennek az erdőbe, ahol találnak egy házat, amiről szerencsésen megállapítják, hogy a lények fészke, mert a pinyóban ilyen alien királynő fészek szerű izébe több ezer tojás van. Hőseink elbarikádozzák magukat, és ismét megindul az ostrom. A rovarok hatalmas rohamot indítanak a ház ellen, de kevés sikerrel. Itt kiderül, hogy az a bűnöző csávó, sokat nyomta régebben a Doom 1-et, mert egy ilyen nagyon komoly láncfűrésszel kezdi hentelni a rovarokat lelkesen.                                                 

Hőseink kitalálják közben a nagy tervet! Beengedik a rovarokat, ők az ételliften elmenekülnek, és az egész házat felrobbantják. Nagyszerű terv, és ami a legszebb, működik. Persze a bűnöző csávó meg a hidrokefár barátunk nem éli túl, ami ugye várható volt. Néger barátunk is bent marad, de mégis túléli a robbanást, mert belebújik egy ilyen kilincses hűtőbe. Igen, végre megtudtam, Indy barátunk honnan csórta az ötletet az atombomba túléléséhez.                                                                                     

Na de a lényeg, hogy a rovarok mind meghalnak, és ezzel végre véget ér a film is. Megkönnyebbülhetünk, hogy bár ismét kihalt egy amcsi kisváros, de a világ megmenekült, és a végső nagy ölelkezés sem marad el. Mi más kéne egy ilyen remekmű végéhez, nem igaz?

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ostobafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr992689368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása