HTML

Ostoba filmek

Ezen az blogon az ostoba szörnyes, akció filmekről írt humoros, szarkasztikus leírásim lesznek összegyűjtve, remélem sokak örömére.

Friss topikok

2010.10.08. 19:41 TrashFan

Miért is eme blog?

Üdvözlet minden kedves leendő olvasómnak!

Ezt a blogot azért indítom útjára, mert a neten sokfelé havernek szerte-szét mindenféle oldalakon a különböző ostoba szörnyes és akció és egyénb filmekről írt leírásaim. Ezek főképpen humorosak, néha szarkasztikusak, és minden esetben komoly mennyiségben tartalmaznak spoilereket.

Mivel ezeken a különböző oldalakon sokan írták fúrumokban, üzenetekben, hogy örömmel vennék, ha egy oldalon fellelhetőek lennének, így most összegyűjtöm ezeket az írásaimat ide, egy helyre.

Az írásaimmal kapcsolatban azt szeretném elmondani, hogy sosem bántó szándékkal íródnak, az esetleges rasszistának tűnő megjegyzések sosem azok, nem azzal a szándékkal kerülnek az írásaimba. Az írásaimban a szóismétlések szándékoltan nagyok néha. Az esetleges helyesírási hibákért előre is elnézést kérek.

Remélem kedves olvasóim örömmel olvassák majd ezeket a kis szösszeneteket.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ostobafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr12356906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TippMikszáth Kálmán 2011.05.23. 22:55:46

Szívesen olvasnék egy irományt az Ice Spiders c. filmről is :)
süti beállítások módosítása