HTML

Ostoba filmek

Ezen az blogon az ostoba szörnyes, akció filmekről írt humoros, szarkasztikus leírásim lesznek összegyűjtve, remélem sokak örömére.

Friss topikok

2010.10.08. 19:48 TrashFan

Arachnia-azaz a gyurmapókok támadása

Első komolyabb hozzászólásként egyből az egyik "kedvenc" pókos filmemről szedem le a keresztvizet. Szóljon hát a nyolclövetű Arachnia!

Én ostoba marha! Minap a Jeti visszatér című blockbusternél emlegettem, hogy szegény amcsi csávókat még otthon is a kis falvaikba micsoda veszélyek fenyegetik. Ilyen mindenféle állatokat meg szörnyetegeket soroltam fel, de kifelejtettem egy igazi ilyen genyó szörnyet, a pókot. Pedig a pók igazi fasza szörnyeteg. Főleg, ha ilyen kurva nagy, mint ebben a filmben. Ilyen nagydarab pókok erősek, gyorsak, és szeretnek zabálni. Ráadásul több trükköt ismernek, mint a legjobban képzett ilyen ninja csávók, akik már Mekka alapításakor is űzték a ninja szakmát. Ilyen trükköket ismernek, hogy az áldozat csávó feje fölé lelógás a fonalon, meg hálószövés, meg ilyen fehér hálógenyó köpködése. Meg aztán még Peter Parker is ezekhez a 8 lábú vadakhoz jár falmászó leckéket venni.
Na hát, filmünk elején egy ilyen kis repcsin megismerjük a főhősöket, akik ilyen tipikus csávók meg csajszik. Tudod, az a tudós professzor, aki mindig kurva nyugodt, hiába zabálták fel már a diákjai nagy részét. Meg csendes csávó, aki látszólag ilyen nagyon lúzer, de ha veszély van, ő lesz az, aki megmenti a többiek seggét attól, hogy végül salakanyaggá váljanak. Aztán van ám az a nagypofájú, ultrakemény csávó, akinek már az óvodában is a bézbólütő meg a pillangókés volt a jele. Aztán persze mindig ez szarik be elsőnek és hal meg. Aztán ne feledkezzünk el a csajszikról, akiknek a ciciméretével fordított arányban nőtt az agykapacitásuk. Tudod, ezek ilyen tökéletes áldozatok.
Na ez a brigád ilyen meteorhullás miatt lezuhan az USA egy olyan elhagyatott vidékén, ahol nemhogy a madár sem jár, de még a civilizáció is vagy 200 éve elkerülte. Na a csávók meg a csajok itt lezuhantak, és egyből be is vetik magukat egy ilyen elhagyatott házba, ami annyira elhagyatott, hogy hálivúd ide jár a 356. kísértetháza filmet legyártani.
Persze kiderül, hogy a ház mégsem lakatlan, a tulajdonos ilyen eredeti amerikai alkoholista redneck csávó. fe is van szerelve a szokásos cuccokkal. Tudod, van ilyen böszme nagy flintája, amit talán még Napoleon csapatai használtak Waterloonál, meg van ilyen kantáros nacija is, ami persze egy laposüveget is rejt, amiben olyan erős párlat van, ami mellett az alienek sava is kellemes habfürdő. Ráadásul az öreg csávó birtokában van a tutiságnak is, hogy azt mondja, neki van ilyen kurva nagy pókteteme. Persze az öreg csávót a főhősök ki is nevetik. Szegény öreg csávó úgy érezheti magát mint valami próféta, akinek senki sem hisz.
Na a főhősök elmennek az öreggel, hogy ne ebbe a kísértetházban lakjanak. este aztán az öreg csávó elmondja a hősöknek, hogy ilyen pókizék szoktak néha előjönni. Pár évente. Addig mit esznek? Fotoszintetizálnak? Na mindegy. Az öreget jól kiröhögik.
Este aztán ilyen cizellált lezbit is láthatunk, amikor minden előzmény meg átmenet nélkül a párnacsata után a két bögyös iq vitéz lányka elkezdi felfedezni a női test örömet. Na de hiába, mert megjönnek a pókok! Igen, a 8 lábú jószágok megelégelték a fotoszintetizálást, és húsra vágynak.
ezek a pókok aztán nagyon komoly jószágok. Olyanok, mintha Lakatos Pistike és Kulcsár Jucika a középsős ovisok gyurmából alkották volna őket. Ilyen darabos mozgásuk van, ráadásul golyóállóak. szerencsére a lácfűrészt nem bírják. Hőseink, miután az ilyen nagyon kemény nagypofájú srácot 3 felé szaggatják a pókok, elbarikádozzák magukat. Megkezdődik az ostrom, hőseink meg ilyen mindenféle dinamittal meg olajjal védekeznek. Persze az ilyen szörnypókok mindig kurva okosok, Einstein is tőlük nyúlta az E=mc2-t, így alulról támadnak, és elviszik a bögyös csajt.
Szerencsére a másik csaj apja ilyen kurva nagy military csávó DC-ben, és miután őt felhívják, mozgósítja a teljes USA haderőt, talán még a kísérleti lézercuccokat is, és a hősök segítségére siet. Ezek közben lemennek a pókkirálynő fészkébe. Mert, hogy ezek a pókok alighanem valamilyen szoros rokonságban állhatnak az alienekkel, mert ugyan úgy a csávókba petéznek, meg ilyen királynőtermeik vannak, meg folyosók.
Na a film végére rájövünk, hogy a teljes emberiség túlélése a tét, és ha a katona csávók nem vezényelnék ide a teljes USA hadigépezetet meg a NATO-t, meg tán még az Al-Kaida egységeit is, akkor nagyon csúnya vége lesz az emberiségnek. De mivel megteszik, így egy epikus csatajelenetben a film ér véget. Szerencsére.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ostobafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr832356917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása