HTML

Ostoba filmek

Ezen az blogon az ostoba szörnyes, akció filmekről írt humoros, szarkasztikus leírásim lesznek összegyűjtve, remélem sokak örömére.

Friss topikok

2011.01.06. 17:29 TrashFan

A Szörny 2-avagy a gyurmakrokik visszatérnek

Az már bizonyos, hogy nem tudnék élni az Államokba. Nem elég, hogy az összes meteor, földön kívüli meg ilyen katasztrófák őket sújtják. A nagyvárosokban megy a gengszterkedés, meg a mindenféle ilyen bűnözés, és még a predatorok is oda járnak vadászni. Szóval kuka. Az ember aztán elhagyja a nagyvárost, kimegy az amerikai vidéki álomba, hogy ott majd ilyen nagyon fasza redneck életet lehet folytatni.
Na aztán persze rájövünk, hogy ott sem minden fenékig kuglóf. Merthogy a kisvárosokat meg az ilyen vidéki környezetben élő csávókat genyó lények zaklatják. Minden kisvárosnak megvan a maga kedvenckéje. Van városka, ahol óriás pókok garázdálkodnak, máshol hatalmas meztelen csigák rosszalkodnak, de van városka, ahol meg ilyen mutáns húsevő nyilak okozzák a feszültséget, de olyan hely is akad, hol ilyen űrből jött pattogatott kukoricát meg mutáns kuglófokat lövöldöző nagyfogú bohócok az agresszorok. És persze vannak ezek az ilyen tóparti kisvárosok, mik tökéletes otthont nyújtanak a krokodiloknak.
A mi kisvároskánk is egy ilyen álomszerű tóparti vidék. Tudod, az a fasza susnyásos part, ahol a helyi bögyös bringát meg lehet rontani. Meg az a fasza kis tó, ahol lehet egyből nagy cici lengésekkel ugrani a vízbe, hogy a csávók is tudják mire csorgatni a nyálukat. Szóval ez egy ilyen kurvára ideális helyszín, ahol azonban rejtélyes eltűnések meg ilyen halálesetek történnek.
Szerencsére van itt egy ilyen nagyon komoly agykapacitású helyi seriff, aki egyből rábukik az esetre, mint gyöngytyúk a takonyra. Szóval ez az einsteini elmével megáldott hérosz a főszereplő, akit persze segít…igen, a nagy csöcsű tudóscsaj. Mert persze az ilyen tudományos egyetemre nem ám ilyen hülye áltudományos mindenféle himi-humi tesztekkel lehet bejutni, hanem a kosármérettel. Na szóval az aktuális lánykánk ezen a teszten átjutott, és egyből be is ugrik pólóban a vízbe, hogy kimászva bizonyíthassa, hogy nem alaptalanul jutott át a vizsgán.
Na szóval ezek így nagyon komolyan rájönnek, hogy itt alighanem kérem egy krokodil kezdte el a tevékenységét. Viszont nagyon nem tudják mihez kezdjenek, ám ekkor megérkezik a történetbe a VADÁSZ.
Igen, ez egy ilyen kurva kemény csávó. Tudod, vadászott ez már mindenféle rendű és rangú élőlényre, ami valaha élt, él és élni fog ezen a bolygón. Alighanem valahol a zsebei mélyén még egy ilyen embervadászati engedélye is van neki. Nem mellesleg alighanem a pici predator gyerekeknek is ő tart ilyen mindenféle leckéket, ahol elsajátíthatják a predatorkodás alapjait. Szóval kő kemény csávó. Ez a csávó aztán ilyen mindenféle vadász trükköket vet be. Tudod, fűcsomónak álcázza magát, meg ilyen nagyon komoly fegyverekkel látja el a kis csipet-csapatot, amik elengedhetetlenek a krokodilvadászathoz. Tudod, ilyen rohamkarabélyok, gránátok, aknák, lángszórók, meg bazooka, de ha kell talán még egy Imperial II-es csillagrombolóról is tud csapást mérni szemét krokodilokra. Szóval minden eszközzel felkészül a nagy párbajra.
Na de a krokodil nem könnyű célpont ám! Főleg, mivel ugye egy egész kis család van itt. Apuka, anyuka, kiskölkök. Na de milyen krokodilok már? Az amcsi AWACS gépek csak örülnének, ha ilyen komoly radarrendszerük lehetne, mint ami ezekbe a krokikba van beleépítve. Ezek ugyan is mindig pont ott lubickolnak és dagonyáznak, ahová az áldozatok fognak menni. Szóval nagyon kemény a felderítő rendszerük. Na aztán azt is megtudjuk, hogy ezek az ilyen krokik nagyon komoly páncélzattal bírnak. Kevlár? Ugyan már, ne röhögtess haver! Az nem bírja az ilyen mindenféle gránátokat meg aknákat. Mert, hogy ezekről a hüllőkről mindenféle károsodás nélkül pattannak le a gránátok, aknák, atomrobbanások, Halálcsillag lövések. Szóval nagyon kemények ám.
Hőseink így mindenféle cselekhez és trükkökhöz nyúlnak, amikkel a krokodilok fölé emelkedhetnek. Így bevetnek egy ilyen hidroplánt is. Ezt a hidroplánt alighanem valami ilyen kurva kemény lopakodási technikával szerelték fel. Az hagyján, hogy úgy szál le a vízre, hogy a legkisebb hullámot sem ejti, de az még durvább, hogy a leszállás után nyomtalanul eltűnik a stég mellől. Ó én balfasz! Persze, nem gondoltam a legalapvetőbb lehetőségre. Miszerint biztosan az egyik ilyen nagy garázdálkodó jószág zabbantotta be egy hirtelen ötlettől vezérelve a gépet, mert hát tudjuk, a vérképzéshez szükség van a vasra. Na mindegy.
El is érkezünk lassan a végső leszámolásra. Kis csipet-csapatunk, akik persze ilyen kurva kemény amerikai héroszok, akikről még az ókori görögök sem mernének szobrot készíteni, nekiállnak felszámolni a krokodilcsaládot. Itt aztán ilyen nagyon kemény frontális támadást vezetnek elő a saját kis várukat védő krokodilok ellen. Itt aztán olyan epikus harc kezdődik, amihez képest Thermopylae-i csata csak smafu volt. A végén a szokásos trash elem nem maradhat ki, azaz a nagy ölelkezés.
Ismét kihalt egy amcsi kisváros, de ez nem számít, szép az élet gyerekek, legyünk heppik!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ostobafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr162565446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása