HTML

Ostoba filmek

Ezen az blogon az ostoba szörnyes, akció filmekről írt humoros, szarkasztikus leírásim lesznek összegyűjtve, remélem sokak örömére.

Friss topikok

2010.10.10. 15:24 TrashFan

Abominable-avagy a Csubakka fanklub elszabadul

Mai írásom nem szól másról, mint egy hatalmas Csubakka imitátor lény vidám kaszabolását feldolgozó filmről. A címe Abominable, és természetesen egy roppant ostoba filmről van szó.

Ryan Schifrin nem elég, hogy felböfögte magából ezt a nagyszerű forgatókönyvet két egészséges kérődzés közt, még azt is kikötötte a stúdiónak, hogy csak akkor adja el nekik a XXI. század első komoly blockbusterét, ha ő dirigálhatja. A stúdió fejesei meg úgy összeszarták magukat, hogy mi lesz, ha valami rivális cégnek adja el a végtermékét, hogy azonnal rábólintottak a dologra, és így megszülethetett ez a remekmű.
Szegény amerikai csávók! Nem elég nekik Irak meg Afganisztán, még otthon sem lehetnek biztonságban. Mert az amcsi kisvárosokat rendszeresen gyalulják le mindenféle genyó élőlények. Láttam én már moszkitó embertől kezdve helikoptert evő szuper krokodilon át kalapácsfejű cápa emberig mindenféle lényt, akik az amerikai csávókat terrorizálják. Ezúttal egy túlfejlett Csubakka-plüssmaci imitátor élőlény, melyet itt jetinek neveznek üt rajta a békés kis településen és annak lakóin. Bizony, egy baszott nagy jeti kezdi el bekajálni a békés amerikai választópolgárokat.
Van egy ilyen nagyon gazdag csávó, akit a sors a tolószékhez szögezett, és elhatározza, hogy kiköltözik a bűzös városból vidékre, ahol csak a tehénszar szaga rontja a levegőt. Vane gy másik ház is a közelben, az ilyen tipikus senki nem lakja ház, amit pont hat darab csajszi bérel ki magának, hogy ott jól bulizzanak. Tudod, ezek ilyen tipikus buta lányok, akiknek a fejlődése során a mellbőségük gyorsabban nőtt, mint az agykapacitásuk. Szóval ők az ilyen tipikus kaják. Párbeszédeik annyira zagyvaságok és értelmetlen hülyeségek, hogy hozzájuk képest Pákó egy Kazinczy díjas csávó a szép magyar nyelvhasználat miatt.
A tolószékes csávónak meg olyan fasza építésze volt, hogy legyen akár a konyha, a fürdő, a pince, a padlás, az istáló, vagy bármelyik másik helység, abból tuti ablak néz a kis csajszikra. A csávókám kukkolja is őket serényen, alighanem a pokróc alatt a cerkáját is hegyezi. A csajszik persze néha meg is mutatják a jól fejlett cickóikat.
Aztán van a másik brigád, akik ilyen kurva kemény vadászok, akiket ha egy szál pélóban kiraknak az Északi sarkra, még a jegesmedve is csókolommal köszön nekik. Ezek ilyen szuper képzett csávók, de a Csubakka imitátor gyenyó szörny lazán szétcincálja az egész galerit. Minden esetre a jeti baromi éhes, és neki áll bekajálni a környék kétlábú birkáit.
A vadász csávók meg a csajok aztán persze összefognak. Van egy ilyen csávó, aki felragad egy baltát és "Kurva anyád te Csubakka!" felkiáltással beleállítja a hátába. Persze a jeti ezen csak felbőszül, és baszott nagy sallerokat osztogatva fejezi ki a sérelmeit. a tolószékes csávó meg, mikor érzékeli, hogy baj van, nem ám a telefont használná! nem, ez ilyen modern csávó, ő egyből emilt küld a rendőröknek, hogy kérem itten egy jeti marcangolja a bögyös muffokat. Még jó, hogy nem indián a csávó, akkor tán füstjeleket eregetne.
Aztán persze ott van a csaj, aki olyan kurva jól vezet, hogy hozzá képest Senna egy kis kezdő volt. Kb 20 méter után már bele is hajt az első fába vagy 20-al. De ám a csajt a feng-sui energiái is mozgatták, mert vagy 10 métert repül az ütközéstől. Persze Lance Henriksen is bele könyörögte magát ebbe a szuperprodukcióba. Vagyis, inkább a készítők könyörögték bele, hogy legyen egy baszott nagy húzónév is a stáblista végén, már, ha valaki addig nézi.
Aztán persze a film végére a zsaruk is ideérnek, akik olyan sebességgel reagálták le az emilt, hogy azalatt egy jól fejlett atomrobbanás felezési ideje is vagy 3x telik el. A végén persze megtörténik a nagy ölelkezés. Az nem számít, hogy nincsenek őzek, szarvasok, medvék, rókák, farkasok, de még mókusok sem az erdőben, mert mindent kiirtott a Csubakka imitátor. Az sem számít, hogy felfalta a túlélők barátait, a lényeg, hogy olyan szép az élet gyerekek!
Persze utolsó snittként még megkapjuk, hogy annyira nem szép a dolog, mert egyszer csak kurva sok ilyen jeti szempár kezdett el villogni a bokorban. Hogy ezek eddig mit csináltak, hol voltak, azt nem tudom. Biztosan Barátok közt 3245672. epizódját nézték dvd-n.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ostobafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr262360172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása