HTML

Ostoba filmek

Ezen az blogon az ostoba szörnyes, akció filmekről írt humoros, szarkasztikus leírásim lesznek összegyűjtve, remélem sokak örömére.

Friss topikok

2012.05.22. 20:02 TrashFan

Kétfejű cápa-avagy az Asylum újabb agymenése

Igen! Asylumos barátaink ismét megcsinálták! Nem elég, hogy mindenféle hatalmas jószágok pusztítanak a vízben és a szárazföldön, nem! Most már eljött az ideje a szörnyek evolúciójának, azaz a két fejű lények korának! Miért is jó a két fej? A válasz alapból adja magát ugyebár: Így dupla annyi zabálást és vérengzést tud cápánk elkövetni, és még az sem okoz neki különösebb problémát, hogyha véletlenül az egyik fejét lerobbantják, hiszen ott marad neki a másik. Hála istennek a két fej remekül megvan egymással, nincsen olyan problémájuk, mint a háromfejűnek a Gyalog Galoppban. Céltudatosan törnek előre, és zabálnak fel mindent, ami él és mozog.
Állításaimat igazolandó egyből láthatjuk is a nyitó képsoroknál, ahol ezúttal már két bögyös bringa vízisízik. Cápánk le is csap rájuk, mint gyöngytyúk a takonyra, és egyetlen támadással és egy harapás után már a lányok egyből elkezdenek átalakulni először húskrémmé majd pedig végtermékké.
No de végre megismerjük hőseinket! Az amerikai oktatási rendszer remek reklámfilmje ez igazából, azt hiszem. Hőseink egyetemisták, akik a tanárjukkal utaznak az óceánon valami misztikus cél miatt. Hogy miért, az nem világos. Van itt kérem bögyös szöszke lány, bögyös fekete lány, bögyös néger lányka, bögyös barna lányka. Jah, már egyszer írtam a gyanúmról, hogy az amcsi egyetemekre nem a felvételivel, hanem a kosármérettel lehet bejutni. ez most is igaznak látszik. Aztán persze itt van a szokásos lúzer srác, aki a politikai korrektség és a megbékélés jegyében most félig arab, de itt van az izomcsávó is, akinek a bicepsz mérete nagyobb az IQ-jánál. Bár ami azt illeti az egész csoport IQ-ja valahol egy tál szotyi és egy csokor torma között van.
No miután észreveszik, hogy egy döglött cápát gázoltak halálra-nem nevet, ez így van a filmben!-valami rejtélyes módon kilukad a hajó. Szerencsére egy atoll pont a közelben van, így aztán gond egy szál sem. Einsteini IQ-s brigádunk lejátssza a D-Napot, és partra szálnak mondván a lakatlan szigeten kéne fém darabokat keresni, hogy meg tudják a hajót hegeszteni...Aha, értem!
De kiderül, hogy a szigeten valami misztikus halászfalu van, ami kihalt, és egyből már kannibálokról vizionálnak hőseink. A rájuk szakadt probléma közt őrlődnek, de nemsokára sejthetjük, hogy ezt a folyamatot majd máshol folytatják.
És igen! Jön az elmaradhatatlan jelenet, mikor is két lányka meg az egyik srác lenyomulnak a partra, hogy ne csak a vízben, hanem a kéjben is megmártózzanak. Itt aztán egyből a két lány, akik eddig nem nagyon csípték egymást egyszer csak minden előzmény nélkül elkezdenek szerelmet vallani egymásnak csókok és tapik segítségével. Szerencsére cápa barátunk is látja az eseményeket, és ezen annyira beizgul, hogy úgy dönt, most már örökre maradjon a párocska együtt, míg a halál el nem választ. Mivel valószínűleg predatoros álcázó berendezése van, a mellig érő vízben a hatalmas jószág mögéjük lopódzik és orvul ketté harapja a brigádot.
Közben a hajón a csajszi elkezd a vízben hegeszteni. Még szerencse, hogy egy kiránduló hajón rendszeresítve van egy víz alatti hegesztéshez a cuccos. De mivel cápánkat zavarja az éles fény, a csajt is bekajálja.
De közben kiderül, hogy óriási a baj! Az atoll hamarosan elmerül, így aztán kevés az idő. Szerencsére hőseink találnak két motorcsónakot, amin vissza tudnak menni a hajóra. De közben egy hatalmas rengés rázza meg a vidéket, és a tanár bácsi úgy elesik, hogy a lába nagyon megsérül. Szinte halálos sebet kap...de nem baj, a hajon majd a doktornéni leápolja...No nem úgy, kis perverzek, ahogy gondoljátok, hanem kötszerrel! Közben a hajó személyzete észreveszi, hogy valami marha nagy vérfolt terjeng a vízen, ami egykoron a búvárnő volt. Jelzik is ezt a hajón az embereknek, hogy hát hé, a nőci eltűnt, és kicsit gyanús, hogy a kábel el van harapva, meg valami nagy vér van a vízben. Hőseink számára ezek a dolgok nem gyanúsak, és kb le sem szarják.
Közben a szigeten a brigád talál 2 motorcsónakot, amit a szőke bögyös lány megszerel, és már indulhat is a verseny. De mivel cápánk hiú, így ő is beszáll a száguldásba, és mivel a mozgáshoz kell energia, random szerűen úgy percenként bezabál egy-egy félnótást.
Aztán csapatostól visszamennek a szigetre a hajóról is, miután a cápa betámadja a nagy hajót, és elrepeszti az oldalát. A szigeten maradt brigád viszont nem veszi észre, hogy süllyed a sziget, lazán piknikeznek a fák alatt.
A sziget azonban egy hatalmas rengés után szépen elsüllyed, nagy baj lesz. Hőseink rájönnek, hogy most már aztán gázban vannak, hiszen cápánk elől nincs hova menni. És igen! Már jön is a fenevad. Szerencsére a templom épülete egyben maradt, ide menekülnek hőseink. Cápánk meg elkezdi ostromolni isten házát. Az előbb ugyan a hajó fém oldalát eltörte, de egy 2mm-es pozdorjával már nehezebben birkózik meg, de azért 2 percnyi kitartó és hősies attakkal csak áttöri az utolsó védelmi vonalat is, és mehet az önfeledt zabálás. Pár hős kimászik az ablakon, és kitalálják, most mán kell valami nagy terv.
És meg is születik! Kérem, ez az a pont, ahol már az agyhalál állhatott be az írónál is. egyetemista hőseink kitalálják, hogy a vízen úszó fém benzines hordót kell felrobbantani, és akkor remek lesz. Kanóc is kéne hozzá, és megszületik az ötlet! A lúzer srác leveszi a pólóját, kicsavarja, és lőn, kész is a kanóc! Szerencsére a nyakig érő vízben az egyik bögyös lánykánál van egy öngyújtó is, hiszen teljesen világos, hogy fürdőruciban alap, hogy öngyújtóval úszik a nép. Az amerikai oktatási rendszert népszerűsítendő, hőseink kb 2 percet azon elmélkednek, hogy mi a francért nem tudják meggyújtani a pólót, amit pedig kicsavartak....
Cápánk elunja a várakozást, és a barna csajjal együtt ráharap a benzines hordóra is, ami valami rejtélyes okból fel is robban a szájában, leszakítva az egyik fejét. De sebaj, van neki még egy.
No a két megmaradt hős beül a motorcsónakba, és azzal elcsalják a cápát, kiugranak a vízbe, és mivel a cápa nyilván szívesebben eszik fémet, mint jó kis melle húsát, inkább a motorcsónak motorjára harap rá, ami szintén felrobban. Mivel a jószág olyan hülye volt, hogy csak két fejet növesztett, így elég nagy fejetlenség áll be nála, és úgy dönt, ideje a karrierjét feladni.
Hőseink kiülnek a sziklára, várva a felmentő sereget, de mivel ez trash film, természetesen kiderül, hogy hát na...van itt még cápa.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ostobafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr684532457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása