HTML

Ostoba filmek

Ezen az blogon az ostoba szörnyes, akció filmekről írt humoros, szarkasztikus leírásim lesznek összegyűjtve, remélem sokak örömére.

Friss topikok

2011.04.01. 19:40 TrashFan

Kiborgtanárok-avagy az amcsi oktatási reform

Mark L. Lesterről köztudott, hogy a fószer igen kemény filmeket tud kifacsarni magából. Hiszen ha megnézzük milyen remekműveket szállított le, akkor egyből láthatjuk, hogy a fickó nagyon komoly dolgokra képes. Kommandóbázis 1-2, Pterodactyl, Jeti bosszúja, egyebek. Persze, volt neki a Kommandó is kezdő korában, de az csak valami hiba lehetett, mert az nézhető volt valami oknál kifolyólag, ami ugye a többi művére nem jellemző.
Itt van ez a Kiborgtanárok című remek. A címre pillantva egyből rájöhet a filmnéző, hogy itt alighanem egy Kubrick-i szintű zsenialitással megáldott filmet fogunk látni. Ha még a sztorit is alaposan elolvassuk, egyből égnek álla cerka és nedvesedik a bugyi. Üt a cucc, mint egy jól fejlett bézból csapat.
Amerikában nagyon nagy gáz van a fiatalokkal! Alighanem az USA felfedezte Viktorunk nagyszerű találmányát magának, a hamburgeradót, és ezen a helyi srácok annyira felmérgesedtek, hogy egyből csatatérré változtatják az iskolákat. Na persze az USA kormány ezt nem hagyhatja annyiba, és kiborg tanárokat küld, hogy megoldják a súlyos helyzetet. Merthogy ez kérem egy nagyon mély társadalmi kérdéseket feszegető filmdráma is egyben.
A film egyből egy ilyen nagyon komoly cuccal indít. Ülnek az öltönyös agytrösztök egy ilyen jól fejlett asztal körül, ahová bemasírozik három alak. Van itt kérem egy ilyen feka nőci, akinek a hajára 20 liter dauer van rányomva, aztán van egy ilyen nagyon jól öltözött öltönyös őszhajú, pipázó bácsika, meg egy ilyen jól fejlett izomzattal megtámogatott fickó, aki megfelelő lenne Seagal Pityu filmjeibe szétverendő ellenfélnek. No és persze itt a szokásos őrült tudós, akinek ilyen nagyon komoly albínó kinézete van. Mart az olyan nagyon misztikus. Az izmos csávó gyorsan szét is húzza a saját száját, és mi a dolgok mélyére hatolva már láthatjuk is, hogy nagyon komoly kábelek, meg műanyag szemek vannak a fickó fejében. Igen kérem, Lester mester elhozza nekünk a 100 dolláros terminátorokat. Az asztalt körülülő hidrokefárok meg hümmögnek és örömködnek, hogy aszondja "ez már igen, ez már döfi, hű, nagyon komoly, lenyűgöző".
Hamar megismerjük főszereplőnket, az ultra kemény macsó sittest, aki olyan komoly csávó, hogy még a predatorok is csókolommal köszönnének neki. Ő éppen most szabadult a sittről, ahonnan az első útja a suliba vezet. Mert természetesen a fiatalak a sulin kívül M16-osokkal rohangálnak, de azért az összes suliba jár. ja, biztosan attól félnek, kapnak egy igazolatlant.
Na aztán a suliban a kő kemény srácok egyből rájönnek, hogy kérem szépen az eddigi vidám életnek vége, mint a hippi korszaknak. De a kis pvc dzsekis kemény legények nem veszik tudomásul, de csak addig, amíg a kiborg tanárok meg nem büntetik őket. A kedvenc részem jön,a mikor az öreg pipázó tanárbácsi elkapja a két rosszaságot. Az egyiket a "padlóla lölki le", a másikat a térdére fekteti, és kő keményen elfenekeli. De nem ám úgy erotikusan, ahogyan vágynál mondjuk Kiszel Tündikétől, hanem izomból, kb másodpercenként 5-öt a seggre verve. Aztán lelöki a gyereket, felkapja a másikat, és jön újra a dádá.
Albínó tudósunk közben pedig ilyen nagyon komoly tudományos mondatokat hallgat, hogy " Fantasztikus a reakcióidő,0,27 század! Most mérlegeli a választásokat, emelkedik a testhőmérséklet hőmérséklet, fantasztikus!" Hát igen, fantasztikus. Totálisan felizgultam én is, miközben hallottam ezeket a nagyszerű dolgokat. Ősz hajú tanár bácsink az igazi fegyelmezés híve, így mikor az egyik srác késik, nem egy fekete pontot ad az ellenőrzőjébe, hanem egyből megöli. Hát igen, oktatási reformokat kis hazánkba is azonnal!
Cody gyerek így aztán hatalmas nyomozásba kezd, elmegy az igazgató bácsi stréber szende szűz lánykájával a tanárok lakásába. Mert, hogy ezek hárman együtt laknak. Itt aztán olyan komoly felfedezéseket tesznek, hogy a tanár bácsik és néni a hűtőben PB palackokat tárolnak, a szekrényekben meg ilyen nagyon komoly valami olajos flakonnak kinéző cuccokat. ez még nem is lesz gyanús a számukra, de a csaj abból levágja, hogy itt nincsen valami rendjén, hogy a kiborgtanárnőnek a melltartójához nem tartozik megfelelő bugyi. Áhá! Micsoda leleplező erejű jel ez kérem! Bár ezek szerint én is kiborg vagyok, mert az alsógatyámhoz nem tartozik megfelelő melltartó. Szóval kő keményen nyomoznak, és az ilyen fontos jelekből rájönnek, baj van.
A tanárok meg rájönnek, itt drasztikus módszerek kellenek. Így aztán Machiavellit lealázó intrikákba kezdenek, és összeugrasztják a helyi bandákat. Ennek eredménye, hogy egy nagyon komoly háborús jelenet kellős közepébe cseppenünk, amihez képest a keleti front semmiség volt. A tanárok közben mászkálnak a harcosok között, és így random szerűen percenként egyet elkapnak, és megölik. Tudod, a tanárok így néznek, és amikor a célkereszt pirosra vált, megjelenik a Target:Kill felirat, akkor mennek és ölnek.
Cody itt is levágja a turpisságot, és még időben taktikai visszavonulót fúj. Azaz menti a szaros bőrét haverjait otthagyva. Na de mivel a tanárok kedvence ő, elrabolják a nőjét, a suliban egy ilyen nagyon jól fejlett ketrecbe zárják a csajt, hogy odacsalják Codyt.
A terv beválik, és főhősünk miután elszívja a rivális bandával a békepipát, amit itt egy jól fejlett spangli jelképez, rohamra indulnak. A suli nem bevehetetlen, így aztán bejutnak, és végre lelepleződnek a tanárok. A néger csajnak a kezébe ilyen nagyon komoly lángszóró van beépítve, amit felhasználva szeretné Cody hátát meggrillezni. De nem jön neki össze. Az izmos pacáknak a karjába meg ilyen Katyusa van beépítve, és szorgosan lövi a rakétákat. Na persze mondanom sem kell, senkit nem talál el vele, hiszen végül is csak harci robot. A jól szituált kiborgnak meg ulyen nagyon komoly vasvilla van a karjába építve, hogy az udvaron könnyen tudja az avart összeszedni, de van neki egy ilyen nagyon komoly fúrója is beleépítve, ha esetleg valami kis otthoni barkácsolás kéne.
Cody persze nagyon rafinált és ilyen mindenféle nagy terveket talál ki, és nyer is persze. Az utolsó és legkeményebb ellenfél persze az izmos krapek, de neki sincsen esélye. Az ugyan nem árt neki, hogy busszal átmennek rajta, de a targonca a gyengéje, azt nem bírja. Persze az egy jól fejlett kérdés, hogy ugyan mi a szart keres egy iskolába egy villás targonca, de hát ne akarjunk már logikát keresni az ilyen filmekben. Mindenesetre ebben a szépen cizellált jelenetben megtekinthetjük, hogyan kell 100 dollárból terminátort alkotni. Az izmos csávó kiborg a halála előtt még persze azt az idióta albínó tudóst is megöli, amikor valami átszalad a gyomrán. egy ököl.
A végén persze mindenki meghal, de Cody és a csaja túlélik a borzalmakat, és tudnak egy jót ölelkezni. Én éppen, hogy túléltem agyilag.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ostobafilm.blog.hu/api/trackback/id/tr832791923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása